Campioana şi vicecampioana României, la fileul zălăuan

Învinsă surprinzător în ultimul meci de pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0 de Ştiinţa Explorări Baia Mare, SCM Zalău vrea să-ţi spele ruşinea în faţa unor echipe de top din Divizia A1. Formaţia de la poalele Meseşului va da piept în decurs de trei zile cu vicampioana şi campioana României.

Primul meci, cel cu vicecampioana Steaua Bucureşti, este programat sâmbătă, la ora 16, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, iar zălăuanii speră chiar la o victorie, având în vedere că şi în turul de la Bucureşti au obţinut toate punctele puse în joc.

După disputa de sâmbătă, formaţia zălăuană va juca marţi, 12 martie, tot pe teren propriu, împotriva campioanei României, Arcada Galaţi, meci restanţă din cadrul etapei a XII-a. Partida va avea loc la ora 18.

Echipa zălăuană ocupă locul opt după 19 partide disputate, ultimul care asigură prezenţa în play-off, la două puncte în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, care ocupă prima poziţie din play-out.

2 Thoughts to “Campioana şi vicecampioana României, la fileul zălăuan”

  1. […] în vedere că şi în turul de la Bucureşti au obţinut… Articolul Campioana şi vicecampioana României, la fileul zălăuan apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. jgxh

    Un pont pentru pariu? CONDUCEREA C S M !!!

Leave a Comment